Általános szerződési feltételek

Általános feltételek

Ezen feltételek érvényesek minden értékesítésre, vásárlásra, fizetésre és szállításra. Feltételeinket minden esetben feltüntetjük  árajánlatainkban. Minden esetben ezen feltételek érvényesek, ha azt külön nem változtatjuk egyénileg az árajánlatban. Abban az esetben, ha az árajánlatunkban eltérnek a feltételek, az egyszeri alkalomra vonatkozóan változtatja meg az AIR24 általános vásárlási és szállítási feltételeit. A vásárló, a termék átvételével átvállalja a felelősséget a termék szakszerű használatára, tárolására, beüzemelésére. Minden esetben ellenőrizze a futár jelenlétében a csomagot, mielőtt átvenné azt az esetleges szállítási sérülések miatt. Utólag szállítási sérülés ügyében, reklamációt nem áll módunkban elfogadni és a jótállását is elveszti a termék.

 

Milyen termékeket forgalmaz az AIR24

Az AIR24 termékei: kompresszor, fúvó, vákuumszivattyú, sűrített levegő szárító berendezés, vákuum- és kompresszortechnikához kapcsolódó kiegészítők, alkatrészek. Eredeti (gyári) és alternatív (utángyártott) alkatrészt forgalmazunk, melyek az eredeti márka termékek alapján készülnek, magas minőségben.  

 

Vásárlási feltételek

Kizárólag olyan cégeket, vállalkozásokat és magánszemélyeket áll módunkban kiszolgálni, akik rendelkeznek Európai Uniós  Közösségi adószámmal.  

 

Ajánlatok/Rendelések

Az árajánlatkérések kötelezettség mentesek. Az ajánlatkérésére egy árajánlatot kap az ajánlatkérésében szerepelt termékre/termékekre, szolgáltatásra. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek!  

 

Fizetési feltételek

A megrendelt termékekről, szolgáltatásokról egy díjbekérőt vagy pro-forma számlát állítunk ki, melynek kiegyenlítésével kezdjük meg a megrendelés véglegesítését, visszaigazolását. A díjbekérő/pro-forma számla kiegyenlítése történhet banki átutalással, illetve bankkártyával internetes fizetésre alkalmas felületen. Internetes bankkártyás fizetésre, erre szakosodott szolgáltató felületét használjuk. Az internetes bankkártyás fizetési módhoz a linket a díjbekérővel/pro-forma számlával együtt küldjük ki. A linkre kattintva nyitja meg szolgáltatónk oldalát és elvégezheti a vételár kiegyenlítést a biztonságos felületen. Kizárólag Euró devizanemben  állítunk ki számlát és az ellenértéket is Euróban fogadjuk. A bank adatokat az ajánlatban, a díjbekérőn és a pro-forma számlán is feltüntetjük. Árukiszállítással egyidejűleg kerül kiküldésre a végleges számla, kizárólag elektronikus úton, mely feltételt a megrendelés leadásával elfogadottnak tekintünk.

 

Szállítási feltételek

Az AIR24 termék minden esetben az AIR24 Európai raktárából kerülnek kiszállításra. A szállítás ellenértékét a vásárló fizeti meg, ha az az ajánlatban nem szerepel másként. A szállítási költséget az árajánlat tartalmazza. A szállítási költség változhat, csomagolási méret és súly függvényében. Minden esetben értesítjük a szállítás díjáról. Ellenőrizze a futár jelenlétében a csomagot, mielőtt átvenné azt, az esetleges szállítási sérülések miatt. Utólag szállítási sérülés ügyében reklamációt nem áll módunkban elfogadni és a jótállását is elveszíti a termék.  

 

Garanciális és jótállási feltételek

A Garancia és jótállási időt minden esetben az ajánlat tartalmazza, illetve betartjuk a törvényben előírt kötelezettségeinket. Abban az esetben, ha a termék emberi mulasztás, helytelen használat miatt hibásodik meg, a termék a garanciáját, jótállását elveszíti. Helytelenül installált termékekre sem tudunk garanciát és jótállást vállalni illetve kizárunk minden kártérítési és elmaradt haszonnal kapcsolatos követelést, kifizetést.  

 

Reklamáció kezelési szabályzat

A reklamációt minden esetben írásban rögzítve fogadjuk el. A reklamáció okát megvizsgáljuk, majd döntést hozunk, amit minden esetben írásban válaszolunk meg. Abban az esetben, ha az ügyfél hiányossága miatt történik a reklamáció, akkor semmilyen kötelezettséget nem áll módunkban vállalni a reklamációval kapcsolatban. Abban az esetben, ha a mi mulasztásunkból történik reklamáció, minden esetben megvizsgáljuk a reklamált ügyet, terméket mindaddig, amíg az sértetlen állapotában érkezik be hozzánk. Csak akkor áll módunkban foglalkozni a termékből kifolyólagos reklamációval, ha a reklamált terméket a vásárló eljuttatja hozzánk, ennek szállítási költségét megfizeti. Pénzvisszafizetési garanciát nem vállalunk, ha mégis a mi mulasztásunkból kifolyólag jogos a reklamáció, a termék vételára levásárolható, amit mindenképp írásban jelezzük a vásárlónak. Kizárólag új és nem módosított termékekre fogadunk el reklamációt. A reklamációkat az air24@air24.hu email címen fogadjunk.  

Ezen általános vásárlási és szállítási feltételek minden esetben az irányadóak, amennyiben változtatunk rajta, azt minden esetben feltüntetjük ajánlatunkban. Bármikor fenntartjuk a jogot a változtatásra előzetes bejelentés nélkül.

Köszönjük, hogy weboldalunkat látogatja!