Felhasználási feltételek

Weboldal felhasználási feltételek

Kérem olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket, mielőtt az oldalt használná. Ez a felhasználási feltétel (együtt a belinkelt dokumentumokkal) bemutatja önnek a felhasználási szabályokat, melyek betartását a vakuummero.hu weboldalon elvárunk. Ön legyen akár vendég, akár regisztrált felhasználó. Kérem olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket, ami arra vonatkozik, hogyan használja az oldalunkat. Ajánljuk, hogy nyomtasson egy példányt a jövőbeli referencia érdekében. Az oldal használatával elfogadja a felhasználási feltételeket, és egyetért azokkal. Abban az esetben ha nem ért egyet, ne használja az oldalt.

Egyéb használandó feltételek

Ez a felhasználási feltétel, tartalmaz egyéb dokumentumokat is, minek betartása szintén feltétele az oldalunk használatának:

  • Adatvédelmi nyilatkozat, miben megtalálja, miként használjuk fel személyes adatait. Ezen adatok megadása nem kötelező, de vannak oldalunknak bizonyos részei, ahol szükséges megadni személyes adatait.
  • Cookie nyilatkozat, tartalmazza azokat a cookie-kat amik bevannak álítva az oldalon.

Információ rólunk

vakuummero.hu oldalt az SD Industrial Equipment Ltd. üzemelteti, forgalmazója az AIR24 márkának. Az AIR24 Írországban regisztrált, 521926 regisztrációs számmal, 5 West Main Street, Cahersiveen, Co.Kerry, Ireland, V23 PR84 címmel rendelkező limitált felelősségű társaság. Adószámunk: IE1113339IH

Változások a felhasználási feltételekben

Bármikor átdolgozhatjuk, megváltoztathatjuk a felhasználási feltételek tartalmát. Kérem ellenőrizze az oldalt időről időre, hogy változott-e olyan tartalom, ami önre vonatkozik.

Változások az oldalon

Előfordulhat, hogy frissítjük az oldalunkat időről időre, és megváltozhat a tartalom. Tartsa szemelőtt, hogy lehetnek elavult információk az oldalon, és nem vagyunk kötelesek frissíteni azt. Nem tudjuk garantálni, hogy oldalunk minden esetben mindenkor működik.

Hozzáférés az oldalhoz

Az oldal ingyenesen használható. Nem tudjuk garantálni, hogy oldalunk és olalunk tartalma mindíg elérhető lesz és zavartalanul műkődik. Oldalunk használata ideiglenes jelleggel működik, annak tartalma bármikor előzetes bejelentés értesítés nélkül változhat, törlődhet. Nem vagyunk felelősek és felelőségre vonhatóak abban az esetben, ha oldalunk nem működik megfelelően. Ön a felelős minden esetben, hogy a szükséges intézkedéseket megtegye annak érdekében, hogy oldalunkat használja. Ön a felelős abban az esetben is, ha más egyén az ön internet csatlakozásán keresztül használja az oldalunkat.

Az ön fiókja, jelszava

A felhasználói iformációit jelszavát tartsa biztonságban, más ne tudjon hozzáférni. Ne adja át harmadik félnek. Fenttartjuk a jogot a felhasználói fiókja és jelszava törlésére, ha ön kéri, vagy mi úgy döntünk okkal. Például ennek a felhasználási feltételek dokumentumnak megsértése kizáró ok. Ha tudomására jutna, hogy valaki más tulajdonába kerültek felhasználói adatai, jelszava, kérem jelezze azt az air24@air24.hu email címre, illetve a 5 West Main Street, Cahersiveen, Co.Kerry, Ireland, V23 PR84 levelezési címre.

Szellemi tulajdon

Az intellektuális és materiális részei az oldalnak a mi tulajdonunkban áll vagy a mi engedélyünk alatt. Ezeket a munkákat szerzői jog védi az egész világon. Minden ilyen jog fenntartva. Nyomtathat, vagy letölthet szabadon az oldalunkról saját felhasználásra. Ellenőrizze figyelemmel az ön cégénél vagy irodájában a kollégái esetleges bejegyzését az oldalunkon. A letöltött, nyomtatott dokumentumokat nem változtathatja meg, és nem használhat fel semmilyen fotót, videót, illusztrációt, grafikát, hanganyagot. A mi státuszunk (és minden közrműködő) mint szerzőt, minden esetben fel kell tüntetni. Nem használhatja az odalunk tartalmát közösségi és kereskedelmi célra, ha arra nem adott engedélyt a szerző és tulajdonos. Abban az esetben, ha letölti vagy kinyomtatja bármely részét oldalunknak, használja, majd semmisítse meg az anyagot.

Nem megbízható információk

Az oldalunk általános információkat tartalmaz. A képek illusztrációk. Nincs meghatározva, hogy milyen és mennyi információt használhat fel, de minden esetben professzionális segítéget vagy szakembert kérdezzen mielőtt alkalmazná azokat. Bármennyire próbáljuk frissíteni az információkat az oldalon, nem vállalunk semmilyen garanciát, jótállást, felelősséget arra, hogy az minden esetben friss és megbízható.

Korlátozott felelősségvállalás

Ez a felhasználási feltétel kizár minden felelősségvállalást irányunkba, legyen szó halálról vagy személyi sérülésről, berendezés meghibásodásról, mely gondatlanságból elkövetetett, vagy csalás, megtévesztés, vagy bármely más cselekmény, melyet elítélnek az Angol törvények. A törvény által megengedett mértékben, kizárunk minden felelősségvállalást, garanciát, szavatosságot, jótállást, ami az oldalunk tartalmával kapcsolatos vagy halgatólagos. Nem vállalunk továbbá felelősséget bármely felhasználó bármely veszteségéért, akár szerződéses, akár szerződésen kívüli (hanyagságot is beleértve) törvényi kötelezetségek megsértése miatt vagy más módon, akkor is ha az előre látható és kapcsolódik:

  • Ha használta, vagy nem használta az oldalunkat
  • Használatából, vagy abból kifolyólag, bármely tartalom megjelenik az oldalunkon
  • Ha ön üzleti felhasználó, kérem vegye figyelembe, hogy semmilyen ügyből kifolyólag nem vagyunk felelősségre vonhatóak, például:
  • Nyereség, értékesítés, üzlet vagy bevétel kiesése, vesztése.
  • Üzemszünet
  • Várt megtakarítások elvesztése
  • Üzleti veszteség vagy eszmei érték, hírnév vesztesége
  • Bármilyen kár és veszteség

Ha ön fogyasztó felhasználó, kérjük vegye figyelembe, hogy honlapunk hazai és magán célra használható. Beleegyezik, hogy nem használja fel honlapunkat semmi esetben kereskedelmi vagy üzleti céllal és nem lehet követelése felénk és mi nem vállalunk felelősséget profitveszteség, üzletvesztés, vagy más egyéb üzletben tötrént negatív cselekmény során. Nem vállalunk felelősséget vírus okozta vagy üzemhiba vagy bármely más anyagi veszteségre, mely az eszközén következhet be. Bármikor előfordulhat vírus oldallátogatás, letöltés vagy más linkre kattintás esetén, ezek biztonságát nem tudjuk garantálni és bármely bekövetkezée esetén nem vagyunk felelősségre vonhatóak. Léteznek olyan linkek, amik nem kapcsolódnak hozzánk, de megjelenhetnek az oldalunkon. Ezek a linkek nem biztonságosak, feltehetően kárt tehetnek eszközén. Ha ez történne, nem vagyunk felelősségre vonhatóak ebből kifolyólag történő károk esetén.

Feltöltés az oldalunkra

Ön garantálja, hogy bármilyen módon tölt fel az oldalunkra, az megfelel az elfogadható normának. Abban az esetben, ha az ön feltöltése bármely módon károsít minket ön felelősségre vonható, és köteles a károkért felelni. Bármi, amit az oldalunkra feltölt az nem lesz védett vagy bizalmas információ. Ön megtatrhatja a tulajdoni jogot a feltöltött tartalomra, de garantálja a feltöltéssel a jogot, hogy a tartalmat megoszthatjuk harmadik féllel. Szintén beleegyezik abba, ha a tartalom minket, vagy a harmadik felet károsítja, bármikor jogunkban áll törölni oldalunkról. Nem vagyunk feleőségre vonhatóak abban az esetben, hogyha a tartalom melyet feltölt az oldalunkra a harmadik felet károsítja. Ez esetben a tartalmat feltöltő személy a felelősségre vonható. Fenttartjuk a jogot a bejegyzések törlésére, ha az nem megfelelő nyelvezetű, hangvételű, vagy nem illik bele a mi etikettünkbe., vagy a többi felhasználó elfogadhatatlannak tartja azt.

Vírus

Nem tudjuk garantálni, hogy oldalunk nem tartalmaz vírust vagy hibás programkódot. Ön a felelős a saját számítástechnikai eszközéért, önnek kell gondoskodnia a megfelelő védelemről az eszközén. Tiltott szándékosan vírust, vagy egyéb káros programot tölteni, küldeni az oldalra. Tilos behatolni, feltörni illetéktelenül az oldalt vagy szervert, vagy ahol tárolva van az oldal. Tilos kimaradást okozni az oldalunkon. Ha bármely kárt okozó dolgot elkövet az oldalunk ellen, ön felelősségre vonható bűncselekmény elkövetése miatt az 1990-től életbe lépő számítógépes visszaélési törvény megsértéséért. Ez esetben, az illetékes hatóságok intézkednek, a mi teljes együttműködésünkel és minden információ átadásával.

Link elhelyezése oldalunkon

Abban az esetben helyezhet el linket az oldalunkon, ha az semmilyen kárt nem tesz abban és nem jár viszaéléssel. Semmilyen esetben nem helyezhet el semmit az oldalunkon, ha azt mi nem hagytuk jóvá írásos dokumentációban. Ön nem írányíthat linket az oldalunkra, ha azt mi nem hagytuk jóvá és nem helyezhet el semmilyen linket más oldalakon, csak a főoldalon kizárólag a beleegyezésünkel. Nem keresztezhet linket más helyszínen és nem hozhat létre keresztliknet a honlapunkon. Minden esetben töröljük vagy töröltetjük a linket, ha az nem a szbályainknak megfelelő, vagy illegális vagy nem elfogadható tartalommal rendelkezik. A link törlése előzetes figyelmeztetés nélkü zajlik. Ha valamilyen észrevétele van, vagy bejelentést szeretne tenni, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az air24@air24.hu email címen.

Harmadik fél linkei

Ha oldalunkon megjelennek más oldalak linkei, azok csak információkat szolgáltatnak, és mi nem vagyunk ráhatással annak tartalmára.

Alkalmazandó jog

Ha ön fogyasztó, felhasználó kérjük vegye figyelembe ezt a felhasználási feltételt és annak tárgyát. Abban Ön és mi egyetértünk, hogy nem kizárólagos joghatóság az Írországi bíróság. Ha ön üzleti vállalkozás, akkor a felhasználási feltételek ügyében az Ír jogot alkalmazuk és abban egyetértünk, hogy kizárólagosan az Írországi bíróság hatáskörébe tartozik az, ő járhat el.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük küldjön üzenetet az air24@air24.hu email címre.

Köszönjük, hogy oldalunkat látogatja!